Vágólapra másolva!
Alig négy héttel sérvműtétjét követően Gera Zoltán ismételten tagja lesz a West Bromwich Albion keretének a hétvégi Premier League-forduló során. Bryan Robson a csütörtöki edzést követően úgy döntött, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya is ott lesz a Portsmouthba utazó keretben.

A szakvezető szerint a magyar középpályás biztatóan mozog műtétjét követően, de hiba lenne elsietni visszatérését. Robson elmondta, hogy kevés az esélye Gera szombati játékának, de ennek ellenére szükségesnek tartja, hogy ott legyen a csapat mellett.

Robson úgy fogalmazott, hogy mindenképpen számít a magyar játékosra a karácsonyi menetelés során, amikor nyolc napon belül négy meccset játszik majd a West Brom. Gera Zoltán egyébként maga is úgy véli, hogy szombaton még nem jut szóhoz.

"Egyre jobban felveszem a ritmust, és edzéseken már kezdem teljesen utolérni magamat és a többieket, de egy ilyen kihagyás után biztosan fontos a fokozatosság. Azt gondolom, hogy szombaton még nem lépek pályára, de jövő héten a tartalékcsapatban szinte biztos, hogy pályán leszek 90 percig. Szerintem legkorábban a Manchester United elleni december 26-i meccsen, vagy két nappal később a Tottenham ellenében léphetek majd újra pályára Premier League-meccsen."