Vágólapra másolva!
A hétvégi idei nyitányt követően szerdán a 17. fordulóval folytatódik a labdarúgó Arany Ászok Liga, s több érdekes találkozóra is sor kerül.

A debreceni szurkolók vasárnap még a győrieknek szorítottak, s az ETO megörvendeztette őket azzal, hogy a fővárosban győzte le 1-0-ra a címvédő, egyben listavezető Ferencvárost, ám szerdán már szó sem lehet szimpátiáról, hiszen a hajdúságiak a Rába-partjára utaznak. Supka Attila tanítványai nyilvánvalóan vissza akarnak majd vágni az augusztus 14-i, 3-1-es hazai vereségért.

A Loki szombaton nagy nehézségek árán győzte le 2-0-ra az ismét alaposan átalakított Budapest Honvédot, s emellett az is nagy örömöt jelentett az Oláh Gábor utcában, hogy több mint egyéves kényszerszünet után jó játékkal tért vissza a válogatott középpályás, Böőr Zoltán.

A harmadik helyen álló, s szombaton a súlyos anyagi gondok miatt rendkívül meggyengült FC Fehérvárt 3-0-ra legyőző Újpest fővárosi rangadót játszik a Hidegkuti-stadionban az MTK vendégeként. Ősszel a Megyeri úton a lila-fehérek 2-0-ra győztek, s most is esélyesebbek. Mészöly Géza vezetőedző gárdája máris jó formába lendült, míg a szerdán vendéglátó kék-fehérek a pálya használhatatlansága miatt szombaton nem játszhattak Sopronban.

A télen meggyengült Ferencváros a vasárnapi kínos botlást követően szerdán sem lehet biztos a pontszerzésben, mert a Pápán 2-1-es sikert aratott Diósgyőr félelmetes légkörű stadionjában lép pályára. Ha Gálhidi György vezetőedző csapata nem ijed meg a fővárosi zöld-fehérektől, akkor remek találkozót láthatnak majd a szurkolók.

Amia többi párosítást illeti: a Nyíregyháza a Vasast, a Budapest Honvéd a PMFC-t, a Fehérvár FC a Pápát, a Kaposvár a Matáv Sopront, a Zalaegerszeg pedig a Békéscsabát fogadja.