Vágólapra másolva!
Nehéz feladat előtt áll a spanyol és az olasz bajnok a hétközi fordulókban, a Barcelona ugyanis a Valenciát fogadja, míg a Juventus az Udinese otthonába látogat. A bajnokságot gyengén kezdő Real Madrid az Athletic Bilbao ellen lép pályára, de jó meccset ígér a Deportivo-Betis és a Villarreal-Celta Vigo párosítás is. A Serie A-ban Milánóban rendeznek rangadót, a Milan a veretlen Laziót látja vendégül a San Siróban.

Komoly feladat vár a címvédő és listavezető Juventusra az olasz labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában, amikor is a szintén Bajnokok Ligája-résztvevő Udineséhez látogat.

Ami mindenképpen a vendégek mellett szól, hogy a hazaiak vezetőedzője, Serse Cosmi csak a lelátóról nézheti meg a mérkőzést, mivel a hétvégén kiállították a Firenzében 4-2-re elveszített bajnokin. A hazaiaknál sérülés miatt Bertotto hiányzik majd a védelemből, a torinói Zebráknál hosszabb a maródiak névsora, Thuram, Buffon, Pessotto, Zebina, és Birindelli sem áll Fabio Capello rendelkezésére.

Nem ígérkezik könnyűnek az AC Milan dolga sem: a piros-feketék a Laziót fogadják, amely még veretlen ebben az idényben. A hazaiaknak mindenképpen nyerniük kell, ha nem akarnak már a pontvadászat legelején jelentős hátrányba kerülni riválisaikkal szemben, illetve azért is, mert csak a siker lenne méltó a csapatkapitány Paolo Maldini csúcsdöntéséhez.

A veterán védő 571. alkalommal léphet pályára a Serie A-ban, s ezzel átadná a múltnak a legendás Dino Zoff rekordját. Az Internazionalénak kötelező a három pont begyűjtése a Chievo vendégeként is.