Vágólapra másolva!
Az Olympique Lyon leigazolta egykori védőjét, a svájci Patrick Müllert az FC Baseltől. Az RC Lens ötéves szerződést kötött fiatal középpályásával, Jonathan Lacourt-ral. A Portsmouth FC legújabb kiszemeltje a Celtic FC walesi csatára, John Hartson.

Az olasz Crotone védője, Dzsamal Aliui kölcsönbe az FC Metzbe került. A Werder Bremen az Olympique Lyon védőjével, Sylvain Monsoreau-val erősítene.

A VfL Wolfsburg kiszemeltje a holland RKC Waalwijk csatára, Rick Hoogendorp. Az MSK Zilina védője, Jan Durica az 1. FC Kaiserslauternnél szerepel próbajátékon. A Livorno csatárát, Cristiano Lucarellit az AS Romával hozták kapcsolatba.

Az FC Internazionale bejelentkezett az Ajax Amsterdam brazil balhátvédjéért, Maxwellért. Az FC Parma kiszemeltje a Getafe CF támadója, Riki. Az AC Milan a Dinamo Kijev szerb védőjét, Goran Gavrancicot figyeli.

A Sochaux szenegáli védője, Souleymane Diawara a Newcastle Unitedben köthet ki. A Cádiz CF leigazolta az argentin Newell's Old Boys védőjét, Luciano Vellát.

A Lecce finn középpályása, Alexei Eremenko jr. az orosz Szaturn Ramenszkojéba szerződött. A Hamburger SV megszerezte az Ajax Amsterdam válogatott középpályását, Nigel de Jongot.