Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapatának április 9-én, illetve 23-án az eredeti sorsolás szerint 11.30-kor kell pályára lépnie a Győri ETO FC, illetve a Diósgyőri VTK elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésein - mondta Tepszics Ignác, a futballklubot működtető Rt. cégvezetője.

A ferencvárosiak csütörtökön levélben kérték a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Magyar Labdarúgó Liga (MLL) segítségét, hogy a parlamenti választások napjára kiírt mérkőzéseket más időpontban lehessen megrendezni.

Margitai Zoltán, az MLL szervezési és szakmai osztályvezetője elmondta, hogy az időpontmódosításokról a versenybizottság határoz, ha azonban televíziós mérkőzésről van szó, akkor a közvetítési jogokkal rendelkező csatornával kell megállapodniuk a kluboknak az esetleges változtatásról.

"A szerződések értelmében a csatorna kezében van a döntés, amely sajnos ragaszkodott az eredeti időpontokhoz" - mondta Tepszics. "Nem történt szerződésszegés, minden korrekt módon zajlott le, esetleg egy kis toleranciával méltányolni lehetett volna a kérésünket, mellyel elsősorban a szurkolóinknak szerettünk volna segíteni."

Mindent egy helyen az Eb-ről