Vágólapra másolva!
A negyedik mérkőzését is megnyerte a Ferencváros a labdarúgó NB II-ben: a zöld-fehérek ezúttal - Dragóner Attila, Laczkó Zsolt és Lipcsei Péter góljával - a Vecsés csapatát győzték le hétezer néző előtt a Puskás Ferenc-stadionban.

A két szakvezető a Ferencváros honlapjának a következőképpen értékelte találkozót.

Pisont István (a Vecsés szakvezetője): "Óriási megtiszteltetés számunkra a remek hangulatú Puskás Ferenc-stadionban játszani, talán még néhány fiatalabb ferencvárosinak is nagy nap volt ez az életében. Sajnos a középpályán fölénk kerekedett a Ferencváros, nem tudtuk azt nyújtani - jómagam sem -, amivel megakadályozhattuk volna az FTC próbálkozásait. Nagyon gyáván játszottunk az első félidőben. A fordulás után viszont már voltak lehetőségeink, bár ebben szerepe lehet annak is, hogy a Fradi háromgólos előnye tudatában picit visszavett. Azt még szeretném leszögezni, nem tartom szerencsésnek, hogy a kapusom egy lövést kifejelt, hiszen ez nem fér bele a fair-play szellemébe."

Gellei Imre (az FTC edzője): "Egész héten hallottuk, hogy a vecsésiek mennyire készülnek ellenünk, ráadásul nálunk sajnos megint nem teljesen a futballról szóltak a dolgok, ezért nagyon igyekeztünk az első félidőben. Megérdemelten jutottunk az első 45 perc alatt kétgólos előnyhöz, hiszen végig azt történt a pályán, amit mi szerettünk volna. A harmadik találat után gyakorlatilag eldőlt a meccs, sajnos ezután azt éreztem néhány szituációból, hogy páran elkezdtek könnyelműsködni, ezen változtatnunk kell. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy ismételten elkísérték a csapatot, és remek hangulatot teremtettek."

Eredmények, 4. forduló:
Nyugati csoport:
Lombard Pápa - Siófok 1-1 (1-1)
Soroksár - Hévíz 1-0 (1-0)
Kaposvölgye - Barcs 0-2 (0-1)
Celldömölk - Haladás 0-2 (0-1)
BKV Előre - Balatonlelle 1-1 (1-0)
MTE 1904 - Budaörs 3-0 (1-0)
Integrál-DAC - Dunaújvárosi Kohász 4-3 (1-2)
Felcsút - Gyirmót 1-2 (0-0)

Keleti csoport:
Vecsés - Ferencváros 0-3 (0-2)
Nyíregyháza - Bőcs 2-1 (0-0)
Tuzsér - Karcag 0-1 (0-1)
Orosháza - Békéscsaba 0-0
Makó - KBSC 1-1 (0-0)
Szolnok - Budafok 3-2 (1-0)
Jászapáti - Baktalórántháza 0-1 (0-1)
Kecskemét - Jászberény 1-0 (1-0).