Vágólapra másolva!
A Bayern München francia jobbhátvédje, Willy Sagnol hosszas huzavona után mégis meghosszabbította nyáron lejáró szerződését. Az FC Nantes leigazolta az FC Basel argentin csatárát, Julio Hernán Rossit.

A West Ham United védője, Anton Ferdinand négy és fél évvel meghosszabbította szerződését. A svájci FC Thun portugál balhátvédje, José Goncalves az Everton FC-nél szerepel próbajátékon.

Az Udinese védője, Valerio Bertotto 2010-ig meghosszabbította kontraktusát. Az Olympique Marseille kölcsönvette az AS Monaco csatárát, Toifilou Maoulidát. Az Ajax Amsterdam francia védőjét, Julien Escudét a Sochaux és az AJ Auxerre is kölcsönvenné.

Az SC Freiburg védője, Oumar Kondé az MSV Duisburgnál szerepel próbajátékon. A Hamburger SV érdeklődik a Crvena Zvezda csatára, Nikola Zigic iránt. A Newcastle United a Real Sociedaddal tárgyal a török csatár, Nihat Kahveci megszerzése érdekében.

Az RC Strasbourg kiszemeltje a török Genclerbirligi ghánai csatára, Souleymane Youla volt, de a támadót az FC Metz vette kölcsön. A Juventus FC a hírek szerint hatmillió fontot ajánlana a Boca Juniors csatáráért, Rodrigo Palacióért.

A Real Madrid védőjét, Álvaro Mejiát a Blackburn Rovers szemelte ki. A Stade Rennes az elefántcsontparti ASEC Abidjan védőjével, Mamadou Doumbiával erősítene.