Vágólapra másolva!
A Real Madrid sportigazgatója, Benito Floro elismerte, hogy a királyi gárda első számú kiszemeltje a Liverpool FC középpályása, Steven Gerrard. A Birmingham City középhátvédje, Matthew Upson 2008-ig meghosszabbította szerződését.

A Manchester United állítólag 12 millió eurót ajánlott a Villarreal CF argentin középpályásáért, Juan Román Riquelméért. Olasz lapértesülések szerint az FC Internazionale újabb hároméves szerződést kínált uruguayi támadójának, Álvaro Recobának.

A Celta Vigo középpályása, Borja Oubina iránt a Manchester United és a Liverpool FC is érdeklődik. Az Udinese csatárát, Vincenzo Iaquintát a Newcastle United csábítja.

A Blackburn Rovers bejelentkezett a török Besiktas JK egyiptomi középpályásáért, Ahmed Hasszánért. A Real Zaragoza brazil szélsője, Sávio bejelentette, hogy a szezon végeztével távozik a klubtól.

A német ZDF televízió értesülése szerint Michael Ballack, a Bayern München labdarúgója mindenben megegyezett a Chelsea-vel, angol lapok ezzel szemben arról számoltak be, hogy megakadtak a tárgyalások a középpályás és a londoni klub között - jelentette az MTI. A ZDF internetes honlapján arról számolt be, hogy Ballack négy évre kötelezte el magát a szigetországba, és hamarosan sor kerül a szerződés aláírására is.

A Daily Express című brit lap viszont arról ír, hogy megfeneklettek az egyeztetések, mert a német futballista rögzíteni szerette volna, hogy állandó helye lesz a kezdő tizenegyben, ezt a kérést azonban Jose Mourinho vezetőedző nem teljesítette. A szakember úgy véli, egy ilyen döntés komolyan veszélyeztetné a csapat egységét. Ballacknak június 30-án lejár a szerződése a Bayern Münchennél. A német klub újabb négy évre 30 millió eurós fizetést ajánlott, ezt azonban a válogatott futballista nem fogadta el.