Vágólapra másolva!
 

A Sampdoria támadója, Fabio Quagliarella az Udinesébe igazolt. A Werder Bremen profi szerződést kötött fiatal osztrák csatárával, Martin Harnikkal. A Manchester City szeretné visszacsábítani egykori játékosát, Shaun Wright-Phillipset a Chelsea FC-től.

A Girondins Bordeaux focistáját, Julien Faubert-t a Rangers FC vinné. A Karlsruher SC kölcsönvette a Bayern München jobbhátvédjét, Andreas Görlitzet. Az AS Saint-Etienne csapatkapitánya, Julien Sablé az RC Lensba igazolt.

A Cagliari hondurasi csatára, David Suazo végül mégis csak az Internazionaléban köthet ki. A Lecce cáfolta, hogy a Fiorentina bejelentkezett volna utánpótlás-válogatott csatáráért, Graziano Pelléért. Az Atlético Madrid játékosa, Juan Valera 2010-ig meghosszabbította szerződését. Az Olympique Marseille érdeklődött a CA Osasuna középpályása, Valdo iránt - de a focista inkább az RCD Espanyolt választotta.

Bár távozását rebesgették, Frederic Kanoute nem megy Angliába, hanem marad az FC Sevillában, amely az ő győztes góljával hódította el a spanyol Király-kupát a Getafe ellenében szombat este.

www.global-soccer.eu