Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo újabb öt évre szóló szerződést kötött a Manchester United labdarúgócsapatával, azaz tervei szerint 2012-ig marad az Old Traffordon.

"Fantasztikus hír" - lelkendezett Sir Alex Ferguson vezetőedző. "Ez is mutatja, hogy Cristiano jól érzi magát nálunk és a számára tökéletes klubban futballozik. Remek a kapcsolata a társaival, a vezetőséggel és a szurkolókkal is, meggyőződésem, hogy a Manchester United történetének legnagyobb játékosai közé emelkedik majd."

Az elmúlt hónapokban Ronaldót többször hírbe hozták a Real Madriddal, amelynek irányítói nem is titkolták, hogy nagyon szeretnék megszerezni a 22 éves portugál válogatott támadót, a játékos azonban most pontot tett a távozásával kapcsolatos találgatásokra.

Forrás: MTI

A portugál cselgép (jobbra) aranylabdás formában játszik ebben a szezonban

"Nagyon boldog vagyok. Mindig is az volt a célom, hogy itt maradjak és trófeákat nyerjek a klubbal, remélhetőleg már ebben a szezonban" - nyilatkozta az MU honlapján az élete eddigi legjobb szezonját produkáló futballista, aki 2003 augusztusában érkezett a szigetországi sztárcsapathoz.

A Manchester United jelenleg vezeti a Premier League tabelláját, emellett pedig elődöntős a Bajnokok Ligájában és odahaza az FA-kupában.