Vágólapra másolva!
 

A Charlton Athletic csatára, Darren Bent a Tottenham Hotspurban köthet ki. A Portsmouth FC középpályását, Sean Davist a Middlesbrough FC szemelte ki.

A Wolverhampton Wanderers fiatal focistáját, Michael Kightlyt az Everton FC és az Aston Villa is vinné. A West Ham United középpályása, Matthew Etherington iránt a Derby County érdeklődik.

A Fiorentina megszerzte az RSC Anderlecht belga védőjét, Anthony vanden Borrét. Az Arsenal FC legújabb kiszemeltje a francia AJ Auxerre védője, Bakary Sagna.

A Hannover '96 svéd védője, Christoffer Andersson hazatért a Helsingborgs IF-be. Az FC Internazionale uruguayi csatárát, Álvaro Recobát a Torino szeretné leigazolni.

A Liverpool FC lengyel kapusa, Jerzy Dudek a Real Betisben köthet ki. Az RCD Espanyol a portugál Sporting CP argentin támadóját, Leandro Romagnolit igazolná le

A Sporting egy másik játékosa, Carlos Martins viszont a Recreativo Huelvában folytatja pályafutását. A Dinamo Zagreb brazil származású csatára, Eduardo da Silva iránt a Sevilla FC érdeklődik.

Az AC Milan bejelentkezett a brazil Grémio középpályásáért, Carlos Eduardóért.

www.global-soccer.eu