Vágólapra másolva!
Garami József, az MTK Budapest szakmai igazgatója szerint csapata támadóbb szellemben játszik majd a szerdai, Fenerbahce elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján, mint Isztambulban, az első összecsapáson.

A BL második selejtezőkörének múlt heti mérkőzésén az isztambuliak nyertek 2-0-ra, a párharc második felvonását szerdán 20.45-től rendezik a Szusza Ferenc Stadionban. "Az első meccsen szembesülhettünk a két csapat közötti különbséggel" - mondta a találkozót megelőző sajtótájékoztatón Garami. "A vasárnapi, Budapest Honvéd elleni bajnoki nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, azóta két könnyített edzésen vett részt az együttes. A Fenerbahce nagyon gyors játékosokból áll, döntő lesz, mennyire tudjuk leszűkíteni a területet. Támadóbb szellemben igyekszünk játszani, mint az első meccsen."

A szakember a kezdőcsapatot nem kívánta elárulni, de megadott egy tizenegyet, melyben elmondása szerint legfeljebb egy-két helyen várható változás: Végh - Horváth, Lambulic, Balogh, Pollák - Kulcsár, Zsidai, Pintér, Bori - Pál, Hrepka.

A magyar szakvezető után Luis Aragonés, a Fenerbahce trénere nyilatkozott az esélyekről. "Úgy készültünk a szerdai mérkőzésre, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból" - mondta a török együttes spanyol vezetőedzője. "Bármi megtörténhet, az MTK biztos támadóbb felfogásban játszik majd, ebben benne van a több hiba lehetősége, de előfordulhat az is, hogy mi hibázunk. Ellenfelünkben nagyon karakteres csapatot ismertem meg. A magyar futball van olyan jó, hogy bármikor meglepetést szerezhet." A tréner szintén nem árulta el a kezdőcsapat összeállítását, mint mondta, ezt mindig a játékosokkal közli először.

"Aragonés személyében kiváló szakember érkezett a klubhoz" - mondta Roberto Carlos, az isztambuliak brazil világklasszisa. "Mindent megteszünk azért, hogy a Bajnokok Ligájában és a török bajnokságban is minél sikeresebben szerepeljünk."