Vágólapra másolva!
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Karlsruhe szurkolói szerint Hajnal Tamás volt a csapat legjobb játékosa az őszi idényben.

A klub honlapjának beszámolója szerint három hét alatt 19 ezren szavaztak, a magyar válogatott középpályás kapta a voksok közel felét.

Hajnal öt góllal a KSC legeredményesebb futballistája, ezen kívül hat találat született az átadásából, ebben is ő a legjobb.

A magyar futballista csak a Bayer Leverkusen elleni találkozóról hiányzott - sérülés miatt -, a pályán töltött percek alapján a csapaton belül a harmadik Mario Eggimann és Michael Mutzel mögött.

* * *

Jens Lehmann mégsem igazol a Borussia Dortmundhoz. A német válogatott 38 éves kapusának a szezon végéig érvényes a szerződése a Premier League-ben szereplő Arsenallal, a londoniaknál azonban hónapok óta nem kapott játéklehetőséget.

A dortmundiak mindenben megállapodtak Lehmann-nal, de a hálóőr családi okokra hivatkozva végül meggondolta magát.

"Nagyon sajnálom, hogy így alakult, és szeretnék elnézést kérni a Borussia vezetőitől, akik végig nagyon korrektek voltak velem. Nem akartam csalódást okozni nekik, de nem tudok Dortmundba szerződni" - mondta pénteken a kapus.