Vágólapra másolva!
Zajlik az élet a Real Madrid háza táján, hiszen a héten edzőcsere történt, Bernd Schuster helyére Juande Ramos került. Mindez a játékoskeretre is befolyással lehet, hiszen az esetleges januári erősítések már az új szakember szájíze szerint alakulhatnak - és ahol érkezők vannak, ott általában távozók is akadnak.

Persze korai lenne kijelenteni, hogy kik azok a futballisták, akire Ramos nem tart majd igényt, de egyes spanyol lapok szerint az edző nem támogatja, hogy az egyesület új szerződést ajánljon a csapat olasz középhátvédjének, Fabio Cannavarónak. Az Aranylabdás futballista kontraktusa a szezon végéig érvényes, és a játékos menedzsere, Gaetano Fedele a napokban találkozik majd a Real vezetőségével, hogy tárgyaljanak a jövőről.

A futballista korábban többször is kijelentette, hogy szívesen meghosszabbítaná szerződését, ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy karrierjét majd nevelőegyesületében, a Napoliban szeretné befejezni. Nem elképzelhetetlen, hogy Cannavaro már a nyáron visszatérhet szülővárosába, és ezt alighanem megkönnyítené a számára, hogy a nápolyiak kifejezetten jól szerepelnek a Serie A-ban - a csapat a negyedik helyen áll a tabellán. Arról nem is beszélve, hogy öccse, Paolo jelenleg is a Napoliban futballozik.

További átigazolási hírek:
A Manchester United holland kapusa, Edwin van der Sar egy évvel meghosszabbította szerződését, amely így 2011-ig érvényes. A Fiorentina támadója, Giampaolo Pazzini a West Ham Unitedbe tart. A Sahtar Doneck védőjét, Dmitri Csihrinszkijt a Liverpool figyeli. A Stade Rennes francia válogatott jobbhátvédjét, Rod Fannit az Everton vinné. A Nantes horvát csatárát, Ivan Klasnicot a Borussia Mönchengladbach csábítaná vissza a Bundesligába. Az Espanyol kameruni kapusát, Carlos Kamenit az 1. FC Köln szeretné leigazolni. A Sevilla francia jobbhátvédjét, Abdoulaye Konkót a Palermóval hozták hírbe.

www.infosport-focivilag.hu