Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
Május 30-án a budapesti Gödör Klubban kerül sor a 2010-es Red Bull Street Style nemzetközi döntő hazai selejtezőjére. A zsűri tagja lesz Dzsudzsák Balázs is, aki elmondta, nagy szerelmese a futballtrükköknek.

"A meccseken, amikor lehet, megpróbálom cselekkel színesíteni a játékot. A freestyle gyakorlása a futballpályán is előnyére válhat egy-egy játékosnak" - nyilatkozta a PSV Eindhoven magyar szélsője, aki a 2008-2009-es holland bajnoki szezonban 11 gólt szerzett, hol jobb, hol pedig bal lábbal.

Dzsudzsák a fárasztó szezon után már nagyon várja a freestyle-döntőt, ahol nem neki kell majd trükköznie, az ő feladata az lesz, hogy értékelje a látványelemeket: "Örülök, hogy részt vehetek a budapesti viadalon, ám az biztos, hogy elfogult leszek a legszebb mozdulatokat bemutatókkal, s előre látom: ritkán fogok a maximális pontnál kevesebbet adni a produkciókra."

Az egykori debreceni játékos hozzátette, már keményen készül a Gödör Klubban rendezendő freestyle focieseményre, a hátralévő napokban igyekszik a sportág szabályaival tökéletesen megismerkedni.

Mindent egy helyen az Eb-ről