Vágólapra másolva!
A Serie A címvédője és jelenlegi éllovasa, az Internazionale megszenvedett a továbbjutásért az élvonalban meglepetésre ötödik Genoa ellen az olasz kupa nyolcaddöntőjében. A milánóiak ugyan Adriano fejesgóljával vezetéshez jutottak, ám Rossi remekbe szabott bombájával egyenlített a Genoa. A hosszabbításban aztán beindult az Inter-henger, Cambiasso egy kipattanót váltott gólra közelről, majd jött a (kék)feketeleves: Ibrahimovic előbb a kapusba lőtt, majd a kifutó Scarpi mellett szemtelenül gurított a kapuba. Érdemes megnézni!

Érdekesség, hogy a Biava kiállítása után büntetőt hibázó Adrianót a 75. percben le akarta cserélni José Mourinho, s végül így is tett, ám a brazil támadó még előtte befejelte a vezető gólt.

A helyére állt be a gól pillanatában már az oldalvonalnál toporgó Ibrahimovic, aki a 104. percben állította be a 3-1-es végeredményt.

Adriano fejesénél Ibrahimovic már az oldalvonalnál bevetésre kész volt:


Rossi bombagólja:


Ibrahimovic 35 méteres löketéből gólpassz lett:


Zárásképp a svéd csatárzseni már-már pofátlan gólt lőtt:


Olasz kupa, nyolcaddöntő:

Internazionale - Genoa 3-1 (0-0, 1-1, 3-1)
Milánó, San Siro, 37 ezer néző
Inter: Toldo - Maicon, Burdisso, Samuel, Maxwell - J. Zanetti, Chivu, Muntari (Obinna, 46.) - Jimenez (Cambiasso, 73.) - Crespo, Adriano (Ibrahimovic, 75.).
Genoa: Scarpi - Biava, Ferrari, Bocchetti, Modesto (Criscito, 48.) - M. Rossi, Milanetto, Juric - Vanden Borre (Olivera, 53.), Sculli, Mesto (Papastatopulosz, 46.).
gól: Adriano (75.), Cambiasso (100.), Ibrahimovic (104.), illetve Rossi (79.)
piros lap: Biava (20., Genoa)

szerdán rendezik:
Juventus - Catania 20.45

a nyolcaddöntő korábbi eredményei:
AS Roma - Bologna 2-0 (0-0)
Fiorentina - Torino 0-1 (0-1)
AC Milan - SS Lazio 1-2 (0-0, 1-1, 1-2) - hosszabbítás után
Napoli - Salernitana (II. osztályú) 3-1
Udinese - Reggina 0-0 - büntetőkkel: 8-7
Sampdoria - Empoli (II.) 2-1