Vágólapra másolva!
A Bayern München korábbi csapatkapitánya, Oliver Kahn szerint az olasz válogatott kapusa, a világbajnok Gianluigi Buffon lenne az ideális megoldás volt csapata kapusproblémáira.

"A Bayernnek komoly céljai vannak. Ha pedig valamit el akarsz érni a labdarúgásban, akkor a világ egyik legjobb kapusára van szükséged" - nyilatkozta Kahn szerdán a már többször az év legjobb kapusának választott, a Juventust erősítő 32 éves Buffonról. "Egy fiatalabb tehetségnél, mint amilyen például Michael Rensing is, soha nem tudhatod, hogy végül beválik-e."

Jóllehet a müncheniek jelenlegi hálóőre, Jörg Butt remek formában véd, Kahn mégis az olasz kollégára bízná volt csapata kapuját: "Nem szeretném Buttot megbántani, ugyanis ebben az idényben kiválóan teljesít, de ő már 35 éves, így a Bayernnek ideje alternatívákat kidolgozni a jövőre nézve."

A bajorok sportigazgatója, Christian Negler azonban más véleményen van. Az elmúlt hétvégén leszögezte, a csapatnál nincs kapusválság: "Ha a következő szezonban is Jörg Butt lesz a csapat első számú portása, akkor semmi problémánk nem lehet."