Vágólapra másolva!
A Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője, Bernd Schuster azt mondta: akár el is bóbiskolhatna az együttes játékát nézve, ha Ronaldo nincs a pályán.

"Cristiano nélkül a Real olyan mintha altatót vennék be" - nyilatkozott csütörtökön a német szakember. "Zidane miatt régebben örömmel néztem a Madrid meccseit, manapság azonban csak azt látom, hogy egyedül Ronaldo megmozdulásainak köszönhető, ha valami látványos történik a pályán. A többi játékos egyszerűen nem tud felnőni hozzá."

Schuster irányításával a fővárosiak 2008-ban spanyol bajnokságot és Szuperkupát nyertek.

Hogy mennyit is ér Cristiano Ronaldo, arról a Nike tudna beszélni, a portugál csillag ugyanis évi hatmillió euróért 2014-ig viseli a sportszergyártó cég termékeit. A Marca című spanyol sportnapilap csütörtöki értesülései szerint ezzel a 2008-ban aranylabdás sztár lett az amerikai vállalat által legnagyobb összeggel támogatott futballista.

Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers játékosa, Kobe Bryant hasonló megállapodásáért évente 7,5, a Cleveland Cavaliers sztárja, LeBron James 9, míg a golfozó Tiger Woods 16 millió eurót kap a Nike-tól.