Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
Bejelentette lemondását csütörtökön este Avram Grant, az angol labdarúgó Premier League idei szezonjában utolsó helyen végzett Portsmouth izraeli vezetőedzője.

Az 55 éves szakember nyílt levélben búcsúzott a szurkolóktól, s megköszönte szerepvállalásukat a "csodálatos és felemelő élményben."

"Ez volt az egyik legnehezebb döntés eddigi karrierem során" - írta Grant. "Tekintettel a jelenlegi körülményekre, hosszas gondolkodás után úgy határoztam, hogy más irányba indulok. A drukkerek elhalmoztak a leveleikkel, némelyiket még meg is könnyeztem, ezért azt mondom, soha nem fogom elfelejteni a Pompey szurkolóit, akik kétségkívül sokat segítettek nekem ezekben a nehéz időkben."

Tavaly februárban a Portsmouth lett az első élvonalbeli klub, amely csődeljárást indított maga ellen, mivel több, mint 100 millió fontos adósságot halmozott fel. A szabályok értelmében a Premier League kilenc bajnoki pont levonásával sújtotta az egyesületet, amely az idény végén utolsó helyezettként esett ki az élvonalból.

Grant eredetileg sportigazgatóként érkezett a Portsmouth-hoz 2006-ban, majd egy évig a Chelsea vezetőedzője volt, s tavaly októberben tért vissza a csapathoz.

Mindent egy helyen az Eb-ről