Vágólapra másolva!
Az Ipswich Towntól az ugyancsak az angol másodosztályban szereplő Swansea Cityhez kerülhet Priskin Tamás. A helyére azonban érkezhet egy másik magyar játékos, a Sunderland kapusa, Fülöp Márton személyében.

Az angol másodosztályban (Championship) szereplő walesi csapatnak Priskin lehet az első nyári igazolása, írja a Skysports.com internetes oldal. A magyar csatárt nagyon szeretné a keretében tudni Brendan Rodgers edző, aki a Watfordnál már dolgozott együtt Priskinnel, és, ahogy a lap fogalmaz, nagy rajongója a magyar játékosnak.

Megkönnyítheti a dolgát, hogy Roy Keane, az Ipswich menedzsere jelezte, hogy hét további játékos mellett Priskinre sem tart igényt a következő szezonban. Egyelőre azonban kivár, hogy csak a lehető legjobb ajánlat esetén engedje el a csatárt.

Kapusra viszont szüksége van az előző szezonban a 15. helyen záró Ipswichnek, miután a klub korábban elengedte a poszton szereplő 32 éves rutinos, de az utóbbi időben sérülésekkel bajlódó Richard Wrightot. Ahogy Rodgers Priskint, úgy Keane Fülöpöt ismeri még abból az időből, amikor a magyar kapus edzője volt Sunderlandben.

A Skysports.com értesülései szerint Keane nem sajnálna 1 millió fontot (mintegy 337 millió forintot) sem Fülöpre, akire egészen biztosan nem tart igényt a Sunderland menedzsere, Steve Bruce.

A magyar válogatott kapus annak ellenére sem utazhatott el a csapat edzőtáborába, hogy újra megsérült a klub elsőszámú kapusa, Craig Gordon.