Vágólapra másolva!
Roy Keane, az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town edzője kritikával illette Priskin Tamást, csapata magyar csatárát, aki szerinte sértődötten viselkedik, ha csereként lép pályára. Priskin a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, nem haragszik Keane-re, de edzője szavai rosszul estek neki.

Keane a TWTD.co.uk oldalon megjelent cikkben azt nehezményezte, hogy Priskin nem tett meg mindent a rendelkezésre álló 20-25 percben a Preston elleni meccsen, és azt mondta, őrületnek tartja, hogy vannak játékosok, akik nem tudják elfogadni, ha a kispadra kerülnek.

"Felmennek a pályára, és már a testbeszédük is arról árulkodik, hogy sértődöttek, de ez nem csak nálunk figyelhető meg, hanem más kluboknál is. Fontos tapasztalatokkal gazdagodtam, most már tudom, kik azok, akik játszani akarnak, és kik azok, akik nem tudják elfogadni, ha le kell ülniük a kispadra" - mondta a Manchester United korábbi legendája.

Priskin a hétvégén nem is szerepelt a Leicester ellen 3-0-s győzelmet arató csapat keretében, és a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, rosszul estek neki Keane szavai, és nem igazak a vádak. "Minden edzésen, minden pályán töltött percben próbálok száz százalékot nyújtani. Roy Keane-nek persze joga van úgy gondolni, durcásan lépek pályára csereként, csakhogy rosszul hiszi. Egyáltalán nincs bennem sértődöttség emiatt. Még ha természetesen szeretnék is kezdőként futballozni".

A TWTD.co.uk oldalon a hírhez hozzászólók között többen is kiálltak Priskin mellett, és nem értették, Keane miért száműzi az általuk a csapat legveszélyesebb játékosának számító támadót.