Vágólapra másolva!
A Videoton labdarúgója, Gosztonyi András és a DVSC-TEVA játékosa, Kulcsár Tamás is üdvözölte Egervári Sándor szövetségi kapitány döntését, amely szerint két csatárral áll fel a magyar labdarúgó-válogatott a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Münchenben érte utol az [origo] Gosztonyit, aki a Horvátország ellen 3-2-re elvesztett U21-es felkészülési mérkőzésről tartott haza. "Vezettünk 2-0-ra, de a horvátok egy pontrúgás utáni fejesből, egy tizenegyesből és egy távoli lövésből is gólt szereztek, pedig játékban jobbak voltunk náluk. Annak ellenére, hogy kikaptunk, talán ez a csapat most játszott a legjobban, mióta együtt van" - mondta az U21-es meccsről az első gól szerzője.

A Videoton játékosa a kedden, 20.30-kor kezdődő Hollandia-Magyarország Eb-selejtezőről elmondta, hogy örül annak, hogy a magyar válogatott két csatárral, Priskinnel és Rudolffal kezd Amszterdamban. "Egy 0-4 után nem lehet mást tenni, kockáztatni kell."

Kulcsár Tamásnak, a debreceniek játékosának nemcsak a kétcsatáros felállás tetszik. "Jó dolog, hogy két támadóval kezdünk, mint ahogy a középpálya összetételével is elégedett vagyok. Külön örülök annak, hogy Pintér Ádám kezdeni fog, Vadócz Krisztián csúcsformában van most, Gera Zoltánt és Dzsudzsák Balázst pedig nem lehet és nem is szabad kihagyni a csapatból" - válaszolta kérdésünkre a Loki játékosa, aki szerint nem szégyen kikapni a hollandoktól, de ha lazábban veszi a meccset a vb-ezüstérmes, akkor talán egy pontot el lehet hozni Amszterdamból.