Vágólapra másolva!
A Győri ETO-t irányító Csertői Aurél alaposan kiosztotta futballistáit együttese csalódást keltő legutóbbi két bajnokija miatt. Az egy hónapja Győrben dolgozó szakember elmondta, fogalma sincs, hogy bizonyos játékosok miért vannak a keretben.

"Amit egy hónap alatt felépítettünk, most két meccs alatt leromboltunk" - fogalamazott a győri edző a Nyugatmagyar.hu-nak adott videós interjúban. "Ami a Haldás-meccset illeti, három alapemberünk lekérezkedett kisseb-nagyobb sérülésekkel, de ha én valódi csapatember vagyok, akkor tudom, hogy fokcsigorgatva tovább kell brusztolnom, és nem veszem úgy, hogy 2-0-nál megvan a mérkőzés."

A Győr előbb pénteken 2-0-s vezetés után 2-2-re végzett otthon a Haladással, majd kedden 2-1-re kikapott Pápán.

A trénernek nem csupán a múlt pénteki találkozóval voltak komoly gondjai. "Ami az öltözőben és a pályán mutatkozik az nem igazi csapategység. A vezéreknek sokkal nagyobb felelősséget kellene vállalni egy mérkőzésen."


"Az elmúlt egy hónapban meg tudtam nézni a meccseken a kiegészítő játékosokat is, de nem győztek meg. Komoly mentális problémák vannak a csapatnál."

"Lehet, hogy a Haladás ellen rosszul cseréltem, de a három cseréből kettő nem akarata megnyerni a meccset, tehát nem tett hozzá semmit. Aki ETO-s mezt veszt fel, annál ez megengedhetetlen hozzáállás. Vannak itt olyan játékosok sajnos, akik nem is tudom, milyen oknál fogva lehetnek itt, remélem lesz lehetőség arra, hogy távozzanak. Kicsit kaotikus állapotokat vélek felfedezni a keretben, nehéz a helyzet, de hozzáteszem, én itt egyetlen játékost sem igazoltam."