Vágólapra másolva!
Pollák Zoltán elnézést kért azért, amiért azt állította, hogy Bartha Csaba ügyvezető kirúgta őt Újpestről. Ennek ellenére a védő továbbra sem edzhet az első és a második csapattal.

Pollák Zoltán, az Újpest védője a Nemzeti Sportban azt nyilatkozta, hogy tartozik neki a klub, sokszor enni sem volt pénze, az utcára kerülhet a családjával, és Bartha Csaba ügyvezető kirúgta őt.

"Félreértés volt a részemről, amikor arról nyilatkoztam, hogy az ügyvezető igazgató kirúgott. Azt a beszélgetést túlreagáltam, nem így kellett volna kezelnem a helyzetet, és ezzel sokakat félrevezettem" - mondta az Újpest FC honlapjának Pollák. "Elnézést kérek a klubtól a nyilatkozatomért, és a tulajdonostól azért, mert megsértettem. Szeretnék mindent megtenni azért a jövőben, hogy az Újpest FC újra számítson játékomra."

A klub közleményben reagált, eszerint Pollák továbbra sem készülhet az első csapattal, de marad az Újpest játékosa. "A játékos teljes egészében megkapta járandóságait, amiről nyilatkozatot is tett a klub felé, így Pollák Zoltán felé továbbra sincs semmilyen elmaradása az Újpest FC-nek. Pollák Zoltán szerződését a klub nem bontotta fel, amely továbbra is 2013 nyaráig van érvényben. Pollák Zoltán súlyos fegyelmi vétsége miatt az Újpest FC vezetősége úgy döntött, hogy a játékos határozatlan ideig sem az első, sem a második csapat edzéseit nem látogathatja. A játékosnak a szakmai stáb a hét minden napján külön foglalkozást tart, ezzel is biztosítva a játékos sportszakmai fejlődésének lehetőségét" - áll a közleményben.