Vágólapra másolva!
Tovább gyűrűzik az olasz bundabotrány, letartóztatták a Lazio csapatkapitányát, Stefano Maurit, és szóba hozták az üggyel kapcsolatban Antonio Contét, a Juventus vezetőedzőjét is - adta hírül a Gazzetta dello Sport, amely szerint magyar szálai is vannak az ügynek.

Újabb nagy nevek kerültek összefüggésbe az olasz bundabotránnyal, Stefano Maurit, a Lazio csapatkapitányát és Omar Milanettót, a Genoa középpályását le is tartóztatták. Szintén a gyanúsítottak között szerepel Domenico Criscito - Huszti Szabolcs zenites csapattársa -, akit az olasz válogatott edzőtáborában hallgattak ki a nyomozók, és átkutatták a szobáját is.

Ugyancsak hírbe hozták az üggyel Antonio Contét, a bajnok Juventus vezetőedzőjét, akit korábbi csapata, a Siena 2011-es, Novara elleni bajnokijával kapcsolatban fognak kihallgatni.

A Gazzetta szerint magyar szálak is vannak a nyomozásban. "Öt embert letartóztattak Magyarországon is" - írja az olasz napilap. K. Zoltán, L. Mátyás, S. László, B. István és egy másik S. László szerepel a listán, a Gazzetta teljes név szerint is említi a magyarokat.