Vágólapra másolva!
A Kaposvár több mint fél órán át kettős emberhátrányban futballozva 1-1-es döntetlent játszott a Pécs együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Kaposvári Rákóczi - PMFC-Matias 1-1 (0-1)
Kaposvár, 2500 néző, V: Farkas Á.
gól: Haruna (92.), illetve Wittrédi (34., 11-esből)
kiállítva: Bank (33.), Vrucina (54.), illetve Zeljkovic (93.)
Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Bank, Zámbó, Pavlovic - Pedro (Kovács O., 82.), Hegedűs, Safaric (Haruna, 86.), Balázs B. (Bőle, 75.) - Oláh, Vrucina
Pécs: Dibusz - Fodor, Causic, Krejci, Zeljkovic - Bodnár, Uzoma, Akassou, Wittrédi (Szatmári, 57.) - Okoronkwo (Harsányi, 70.), Grumic (Horváth Zs., 45.)
sárga lap: Okuka (62.), Kovács O. (92.), illetve Akassou (12.), Wittrédi (54.), Zeljkovic (89., 93.)

A forróságban megrendezett dél-dunántúli rangadón egyik csapat sem kezdett nagy iramban és sokáig nagy helyzet sem alakult ki. A 33. percben Grumic esett el a 16-oson belül Bank szorításában, a kaposvári védő piros lapot kapott, a Pécs pedig megszerezte a vezetést.

A szünet után kettős emberhátrányba került a házigazda, miután a horvát Vrucinát törlesztésért szintén kiállították. A folytatásban a kaposváriak szinte emberfelettit nyújtottak és a 92. percben, a csereként beállt Haruna góljával sikerült egyenlíteniük. A látottak alapján a somogyiak rászolgáltak a pontszerzésre.