Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Máris több klubbal hírbe hozták Cesc Fabregast, miután kijelentette, hogy nem érzi magát jól a Barcelonában, mert Tito Vilanova nem játszatja eleget.

"Mindenki szeretné végigjátszani az idény minden percét" - panaszolta Fabregas, miután a Valencia elleni bajnokin már a 63. percben lecserélték. "Azért jöttem ide, hogy versenyezzek, tanuljak, és élvezzem a játékot, nem pedig azért, hogy a kispadon ülve vakargassam a fejem."

A 25 éves középpályásnak olyan klasszisokkal kell megküzdenie a posztjáért, mint Andrés Iniesta, Xavi vagy Sergio Busquets. "Az edző tudja, mit várhat tőlem. De a három poszton, ahol játszhatok, hárman is a világ tíz legjobbja közt vannak."

Fabregast a szurkolók kifütyülték a Valencia elleni meccsen. "Úgy érzem, jól játszottam akkor."

Az angol lapok máris felsoroltak néhány klubot, ahol szerintük kiköthet a játékos, ám ő közben kijelentette: "Még sok évig szeretnék a Barcelonában focizni. A Camp Nouból akarok visszavonulni."

Ugyanakkor a Corriere dello Sport szerint a nyáron vészesen megfogyatkozott Milan januárban kölcsönveheti Fabregast, ha addig sem javul a helyzete Katalóniában.

Mindent egy helyen az Eb-ről