Vágólapra másolva!
A Kaposvár hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó NB I 15. fordulójának vasárnapi játéknapján. A kaposváriak sikerükkel megelőzték az FTC-t a tabellán, és jelenleg ötödikek.

NB I, 15. forduló:
Kaposvári Rákóczi FC - Ferencváros 1-0 (0-0)
Kaposvár, 4500 néző. v.: Solymosi
Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Bank, Kovács O., Jánvári - Horváth T. (Zámbó 82.), Safaric, Pedro, Balázs B. - Oláh (Haruna 80.), Vrucina (Pavlovic 67.)
FTC: Jova - Jovanovic (Peric 65.), Otten (Orosz 78.), Besic, Bönig - Gyömbér, Cukic - Jenner, Józsi, Ionescu (Somalia 52.) - Böde
gól: Pavlovic (73.)
sárga lap: Kovács O. (12.), Okuka (76.), illetve Gyömbér (44.)

Az elmúlt hetekben jól teljesítő zöld-fehér csapatok mérkőzésén az első félidőben csak helyzetekig jutottak a küzdő felek, gól nem született.

A térfélcsere után a volt ferencvárosi tréner Pruker László vezette hazaiak nagy erőket mozgósítottak a vezetés megszerzéséért. Előbb Oláh a kapufát találta el, a 73. percben aztán a csereként beállt Pavlovic megszerezte a vezetést.

A hajrában a kaposváriak több nagy helyzetet is kihagytak, míg az FTC nem volt képes gólig jutni, így az eredmény már nem változott.

Az FTC rossz sorozata ezzel tovább tart, ugyanis a fővárosi csapat 1977 óta nem nyert bajnoki mérkőzést a somogyi megyeszékhelyen.