Vágólapra másolva!
Élőben válaszolt szerda délután a rajongók kérdéseire Adorján Krisztián, a Liverpool-tartalék csatára a csapat Twitter-oldalán. Kiderült, melyik színészre hasonlít a magyar légiós, a számítógépen pedig inkább kosarazik.

"Néha már az első csapattal edzek, Melwoodban, az eddigi legnagyobb élményem viszont az egyesült államokbeli túra volt a Liverpoollal, ahol óriási tömeg előtt játszottunk" - írta a kérdezz-felelek elején Adorján.

Csapattársa, Daniel Pacheco húzta kicsit a magyar légióst, azt tudakolva, miért van ilyen hülye frizurája, és melyikük lövi jobban a szabadrúgást?

"Irigykedsz a hollywoodi frizurámra!" - felelt Adorján. "Én két gólt lőttem a szezonban szabadrúgásból, de te is nagyon jó vagy ebben."

Kiderült, a 19 éves focista gyerekkori idolja Zinedine Zidane. "Egyszer láttam egy edzésen Madridban, akkor döntöttem el, hogy én is valószínűtlen játékos leszek" - vállalt be egy angol szójátékot Adorján, a Real helyett az Unreal szót használva.

A volt MTK-játékosnak Magyarországról a családja és a barátai mellett az ételek és az időjárás hiányzik, Angliában kedveli a helyieket, főleg a foci iránti szenvedélyüket.

Az utánpótlás-válogatott támadó összerakta a magyar kispályás álomcsapatát is, amelybe magát is bele kellett írnia: Grosics - Poór Patrik, Kubala, Puskás, Détári, Adorján.

Kedvenc dala nincs, a house-t szereti, de a nagy álma, egy Michael Jackson-koncert, már nem jöhet össze. Azért a híres holdjárás saját bevallása szerint jól megy neki.

A Playstation vagy FIFA kérdésre meglepő választ adott: "Egyik sem! Az NBA2K12-vel játszom, de nem online. King James mindig a csapatomban van, meg Wade, Rose, Howard és Allan. Szeretem az NBA-t, a teniszt és a kézilabdát, a nagyapám, János válogatott kézis volt, játszott is az 1972-es olimpián."

Ha állat lenne, medve lenne, talán ezért is a kedvenc shake-je az epres, bár túlzottan nem szereti a jeges frissítőt. A Liverpool környéki nyelvjárásból, a scouse-ból a lad (srác) szó ragadta meg, az iPhone és a Blackberry közül pedig az előbbit választaná: "Van iPadem is, a kedvenc játékom a Subway Surfer. A következő állomás az iPad mini!"

Végül ismét szóba került Hollywood, egy szurkoló úgy találta, Adorján hasonlít az Eredet egyik színészére, Joseph Gordon-Levittra. "Igen, ő igazán jóképű! Nagyon hasonlítunk!"