Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy az edzői stáb és a játékosok kisebb vitába keveredtek egymással a Manchester Citytől elszenvedett vasárnapi bajnoki vereség után, Rafael Benítez, a Chelsea futballcsapatának edzője azt állítja, a csapat egységes és teljes mértékben mögötte áll.

A Guardian beszámolója szerint a hétfői edzésen Benítez és a csapat rutinosabb játékosai (többek között John Terry és Frank Lampard) között intenzív vita zajlott, amelynek témája a csapat gyengébb szereplése volt.

"Beszélek a játékosaimmal minden nap, és tudom, hogy ők nagyon elégedettek azzal, amit teszünk. Ma is megvitattam három-négy játékossal az edzés előtt, majd edzés után a lehetőségeket, és meg vannak győződve arról, hogy a dobogón kell végeznünk" - mondta el Benítez a történteket a saját szemszögéből. "Minden híresztelés ellenére fantasztikus a kapcsolatom az idősebb játékosokkal, nincs semmi probléma. Nagyon jó a hangulat."

A Chelsea a legutóbbi hat bajnokija közül csupán kettőt, az Arsenal és a Wigan ellenit tudta megnyerni, így a tabellán visszacsúszott a negyedik helyre, és már csak két ponttal előzi meg az Ágyúsokat.

"Garantálom, hogy a játékosok tisztában vannak azzal, mit szeretnénk csinálnia a pályán, és százszázalékosan elfogadják az elképzeléseinket. Munkatársaimmal keményen dolgozunk, hogy a legjobb csapat legyen a pályán. És ezt a játékosok tudják, ez a legfontosabb" - mondta.

A Chelsea legközelebb szerdán az FA-kupa nyolcaddöntőjében a másodosztályú Middlesbrough otthonában lép pályára.