Vágólapra másolva!
San Marinó-i szinten a magyar bajnok, melyet kapusa mentett meg a szégyentől a BL-selejtezőn.

Kettős győzelemmel ejtette ki a Maccabi Tel-Aviv a Győrt a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Az izraeli visszavágó után a lapok "zavarbaejtően gyenge" magyar bajnokról írtak, volt, amelyik meg sem szólaltatta a játékosokat.

Győrben 2-0-ra, a kedd esti visszavágón 2-1-re győzött a Maccabi a BL-selejtezőben. "A Maccabi mindkét meccset végig irányította, és a visszavágó elején olyan volt, mintha egy máltai vagy San Marinó-i csapat ellen játszana" - foglalta össze a második meccset a Yedioth Aharonoth című lap.

A Nemzeti Sport összeállításában a One.co.il portált is idézi, amely a magyar bajnokság gyengeségéről töpreng, látván a bajnokcsapat teljesítményét. A One.co.il csak Kamenárt emeli ki, aki többször is góltól mentette meg a Győrt.

"Nyilvánvalóan nagyon gyenge a magyar bajnokság, másképpen nem lehet megmagyarázni a Győr zavarbaejtő teljesítményét. Kamenáron kívül - aki megmentette őket a szégyentől - nem tudunk kiemelni egyetlen játékost sem" - fogalmaz a Sport5.co.il.

A Maccabira a következő fordulóban a svájci Basel vár, amely már jóval komolyabb ellenfélnek ígérkezik. A Walla című lap épp ezért senkit nem is szólaltatott meg a zöld-fehérektől, ugyanakkor idézik Murat Yakint, a Basel edzőjét.