Vágólapra másolva!
Az FTC-szurkolók egy Facebookon indított csoporttal reagáltak Kubatov Gábor elnök felhívására.

Kubatov azt mondta, várja azoknak a jelentkezését, akik az MTK elleni bajnokin felmutatták az In Memoriam Csatáry László nevű molinót, amellyel a 93 évesen elhunyt, háborús bűnökkel vádolt egykori gettóparancsnokra emlékeztek. Az MLSZ a felirat miatt 800 ezer forintra büntette a klubot, és Kubatov azt várta, hogy a feliratot elkészítő szurkolók vállalják a felelősséget a klub helyett.

A Facebookon MI voltunk néven indult egy oldal, amely ezt írja: Augusztus 22-én a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 800 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta klubunkat, amiért csapatunk MTK elleni mérkőzésén egy halálba kergetett embernek állítottunk méltóságteljesen emléket. Az oldalt, amelyen többször is üzentek Kubatovnak a drukkerek, hétfő reggelig majdnem kétezerötszázan lájkolták.

"Elszomorít minket, hogy Kubatov Gábor sokadszorra nem védi meg a Clubot és szurkolóit, nem áll ki az MLSZ szisztematikus, kizárólag a Ferencvárost és szurkolóit sújtó boszorkányüldözésével szemben. Ehelyett, ahogy korábban is, most is asszisztál a büntetéshez, szurkoló- és labdarúgás-ellenes rendelkezéseket vezet be, szembefordul a Ferencváros és táborának évszázados hagyományaival, és – a magyar történelem legsötétebb korszakait idézően – immár nyilvánosan fenyegeti a Ferencváros szurkolóit" - idézi az oldal a Fradi szurkolói csoportjainak közleményét.