Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo interjút adott a Shortlist nevű férfimagazinnak, amelyben elárulta, milyen volt a fogadtatása a Real Madrid öltözőjében a nevével ellátott alsónadrágnak, milyen érzés visszanézni a fiatalkori képeit, és hogyan tetszik neki Wayne Rooney hajjal.

"Amikor a 16-17 éves koromban készült képeim nézem, azt mondom magamnak, jó ég, ezt miért csináltam? Amikor Manchesterbe érkeztem, hosszabb volt a hajam és a vége ki volt szőkítve, mai szemmel az is elég ciki" - nyilatkozta Ronaldo, hozzátéve, az idősebb játékosok nem piszkálták emiatt a MU-nál. Azt is belátta, fiatalon az ember csinál olyan dolgokat, amelyeket érett fejjel már nem vállal be. "Sok hibát elkövettem, de az ember ezekből tanul".

Ronaldo azt mondta, nem számolja mennyi pénzt költ havonta ruházkodásra, de mivel saját márkája van, és a Nike a szponzora, így nem kell sokat vásárolnia. A portugál sztár nevével ellátott alsónadrágok október végén kerültek piacra, és a csapattársaknál elsöprő sikert aratott az új termék, amelyből mindenki kapott egy-egy darabot.

"Pepének annyira tetszett, hogy elből felpróbálta, majd megkért, hogy hozzak még neki" - mondta Ronaldo, aki biztos benne, hogy az alsónadrágos képeire Alex Ferguson sem mondott volna semmit rosszat, mert a MU legendás edzője szerette őt. "Ő egy fantasztikus ember, az egyik legfontosabb, akivel a pályafutásom során találkoztam. Ő volt az apám a futballban, és a szívemben őrzöm őt, mert neki is köszönhető, hogy ilyen sikereket értem el."

Ronaldo szerint a nevével reklámozott alsónadrág célközönsége azok közül kerülhet ki, akik elismerik, elfogadják őt és a stílusát, illetve a fiatal rajongóira is számít, és nem zavarja, ha a Manchester City- vagy Barcelona-szurkolók körében nem lesz népszerű.

A Real frontembere nem akart beszélni a FIFA-elnök Sepp Blatterral történt szópárbajáról, de azt kiemelte, nem az alapján kéne megítélni, milyen a haja vagy hogyan öltözködik, mert a legfontosabb szempont az, hogyan teljesít a pályán.

"Elismerem, néha zavar, amikor az emberek a külsőm alapján ítélkeznek, de nem ítélem el őket ezért. Vannak, akik kedvelnek, és olyanok is, akik nem. Igazából nem akadok fenn azon, hogy mit gondolnak rólam, csak megpróbálom a lehető legjobban tenni a dolgom a pályán".

A pénteki, svédek elleni pótselejtezőre készülő támadónak korábbi manchesteri csapattársa, Wayne Rooney frizurájáról is megvan a véleménye. "Sokkal jobban néz ki, mióta a hajbeültetésnek köszönhetően ismét van haja. Korábban egy kicsit csúnya volt, de most gyönyörű" - vicceskedett Ronaldo.