Vágólapra másolva!
Dunga azt mondja, ő a legjobb brazil játékos, de vébét kell nyernie, hogy sztárrá váljon.

"Ő a legjobb brazil játékos, de még nem sztár, ahhoz vébét kell nyernie" - mondta a másodszor is brazil kapitánynak megválasztott Dunga, aki tudja, milyen érzés világbajnoknak lenni, mivel az 1994-ben a csúcsra jutó csapatnak ő volt a kapitánya.

Dunga azt is hozzátette, azon lesznek, hogy Neymar a brazil válogatottban olyan produkciót nyújtson, amely a sztárok közé emeli.

A Twitteren a Neymar-rajongók rendesen osztják Dungát a véleményéért, és ha csak a vébén nyújtott teljesítményét nézzük, akkor lehet is vitatkozni a kapitány mondatával, mivel a végül negyedikként záró csapat teljesen impotens lett, mikor az addig négy góljával húzóembernek bizonyuló Neymar kidőlt a kolumbiai Zuniga csigolyatöréssel végződő megmozdulása után.

Dunga megvédte elődjét, a sokat kritizált Luiz Felipe Scolarit, és azt mondta, a következő hónapban esedékes, Kolumbia és Ecuador elleni meccseken a fiatalok mellett néhány rutinos játékost is kipróbál majd, úgyhogy nem kizárt, hogy Ronaldinho, Kaká vagy Robinho is újra reménykedhet.