Vágólapra másolva!
A cseh Marek Strestik gólja után lőtt egy öngólt is, majd Hrepka Ádám kicsikarta a győzelmet az MTK-nak Győrben.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Győri ETO FC-MTK Budapest 1-2 (0-0)
ETO Park, 2500 néző, v.: Iványi
gól: Strestík (57.), illetve Strestík (80., öngól), Hrepka (86.)
Győr: Pogacsics - Svec, Lang, Lipták, Dinjar - Kamber, Pátkai, Windecker (Stieber, 77.) - Strestík (Martinez, 83.), Rudolf, Priskin (Varga R., 68.)
MTK: Hegedüs L. - Nagy T., Vukmir, Kelemen, Hidvégi - Poór, Vass P. (Hrepka, 80.), Pölöskei Zs., Kanta J., Horváth Zs. (Bese, 80.) - Torghelle (Csiki, 68.)
sárga lap: Windecker (38.), Pátkai (47.), illetve Nagy T. (26.), Torghelle (35.), Vukmir (53.)

Az első félidőben elsősorban a mezőnyben folyt a játék, ha el is jutottak a kapuig a csapatok, a befejezés rendre pontatlan volt.

A szünetet követően egyre inkább fölénybe került a Győr, amely Marek Strestík révén hamar megszerezte a vezetést. A cseh játékos alig több mint 20 perccel később ismét betalált, igaz, ekkor már a saját kapujába, az egyenlítés pedig lendületet adott az addig meglehetősen halovány MTK-nak.

A vendégek négy perccel a lefújás előtt az első kapura lövésükből fordítottak, az utolsó percekben pedig sikeresen őrizték az eredményt.

A kék-fehérek legutóbb 2007 májusában arattak sikert az ETO otthonában, azóta eddig hat meccsen csupán egy pontot tudtak szerezni Győrben. A zöld-fehéreknek ez lett volna zsinórban a tizedik tétmeccsük veretlenül.