Vágólapra másolva!

Szerződést hosszabbított Pogbával a Juventus

Az olasz bajnok Juventus meghosszabbította szerződését francia válogatott labdarúgójával, Paul Pogbával.

Az új megállapodás értelmében a középpályás 2019-ig marad a torinóiaknál. Az eddigi megállapodásuk 2016-ig szólt. A hírt a klub hivatalos Twitter-csatornáján jelentették be.

A francia játékos 2012-ben ingyen került a Juventushoz a Manchester Unitedtől, és azóta lépésről lépésre játszotta be magát a csapatba, amelynek már nélkülözhetetlen alapembere. Pogba a tavalyi szezonban mindössze két bajnoki mérkőzésen nem lépett pályára, és középpályásként is hét gólig jutott

A 21 éves futballistát, akit a brazíliai világbajnokság legjobb utánpótláskorú játékosának választottak, nyáron több európai élklub is szerette volna megszerezni. Már csak ezért is valószínűtlen, hogy a játékos kitölti 2019-ig szóló szerződését, de ezzel a lépéssel nemcsak a játékos fizetésemelése vált biztossá, hanem az is, hogy a még hosszú ideig érvényben lévő szerződése miatt a klub biztosan szép pénzt kaszál majd az eladásakor.

A nyáron még amiatt aggódtak a Juventus drukkolói, hogy mindkét meghatározó középpályásuk, Arturo Vidal és Paul Pogba is távozni fog, de legalább az egyikük eladását biztosr vették, ehhez képest most úgy tűnik, átmenetileg fellélegezhetnek a szurkolók.