Vágólapra másolva!
Kevin Strootman arra kérte a Romát, hogy kezdjen el tárgyalni a Manchester Uniteddel a középpályás átigazolásáról.  Louis van Gaal tárt karokkal és mostani fizetésének közel háromszorosával várja a holland játékost. 

Van Gaal nagyra tartja Strootmant, meg is erősítette, hogy a vébén pusztán azért játszott három védővel a holland válogatott, mert a Roma középpályása, akinek kulcsszerepet szánt volna, márciusban súlyos térdsérülést szenvedett.

Strootman még nem tért vissza, de nem is Rómában tervezi, hogy legközelebb pályára lép. A helyére igazolt Radja Nainggolan nagyszerűen teljesít Rudi Garcia csapatában, a United pedig nagyon szeretné a játékos (állítólag Van Gaal azért ejtette a nyáron a Juve-középpályás Arturo Vidalt, mert Strootman kell neki), így lesz az az összeg, amiért a holland klubot vált.

Rómában is szeretik azért Forrás: AFP/Andreas Solaro

A Roma 19 millió euróért vette Strootmant, a Unitednél anyagi akadálya nem lesz a szerződtetésének, és a játékossal sem lesz nehéz megegyezni, hiszen Rómában csak heti 32 ezer eurót keres. Bár James Pallotta tulajdonos közölte, hogy Strootman nem eladó, nem lenne meglepő, ha a holland mégis Manchesterben kötne ki a télen.