Utána jár anyja átkának a Tottenham furcsa sztárja

VERTICAL
Tottenham Hotspur's Togolese footballer Emmanuel Adebayor arrives at the London Chest Hospital on March 20, 2012, to visit Fabrice Muamba who suffered a cardiac arrest on March 17 during a game against Tottenham. Bolton player Muamba spent a "comfortable night" in intensive care as he continues his recovery from a cardiac arrest, doctors treating him said on March 20. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS
Vágólapra másolva!
Emmanuel Adebayor, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának togói csatára klubja engedélyével hazautazott, így biztosan nem lép pályára az Európa Liga csütörtöki, utolsó csoportkörében. A londoni klub a honlapján annyit közölt, hogy a támadó személyes okok miatt kért engedélyt a távozásra.
Adebayor megőrült? Vagy a családja? Forrás: AFP/Justin Tallis

Arról már korábban lehetett olvasni, hogy Emmanuel Adebayor azt gondolja, hogy édesanyja dzsudzsu-átkot szórt rá, és ez akadályozza a gólszerzésben is, báyja, Kolo pedig úgy véli, hogy testvére megőrült, muszlim kuruzslók kimosták az agyát. Nyilatkozatháború is indult a két testvér között, a focista valószínűleg ezt a konfliktust szeretné most rendezni.

12 meccs, 2 gól

Az Arsenal és a Manchester City korábbi futballistája november 9. óta nem lépett pályára a csapatában. Mostani utazásával pedig biztosan nem fog csütörtökön sem, amikor a Tottenham utolsó csoportmeccsét játssza az Európa Ligában a Besiktas vendégeként.

Adebayor ebben a szezonban eddig 12-szer szerepelt a Tottenhamben, és két gólt szerzett.