Vágólapra másolva!
Irina Sajk, Cristiano Ronaldo exbarátnője azt nyilatkozta, a focista mellett nem érezte magát biztonságban, és csúnyának látta magát.

"Hogy milyen az ideális férfi számomra? Hűséges, őszinte és tudja, hogyan kell bánni a nőkkel. Nem hiszek az olyan férfiakban, akik mellett boldogtalan az ember. Először azt hittem, hogy megtaláltam az ideális párt, de később kiderült, hogy mégsem. Ha egy nő mellett nem a megfelelő férfi van, akkor nem érzi jól magát, én például nem éreztem magam biztonságban, és csúnyának láttam magam" - nyilatkozta Irina Sajk a spanyol Hola magazinnak.

Az orosz modell többször is arra tett utalást, hogy Ronaldo megcsalta őt, erről árulkodik az a mondata, amelyben azt fejtegeti, hogy egy kapcsolat akkor életképes, ha mindkét fél azonos irányba akar menni, és mindent megtesz azért, hogy a másik csak vele foglakozzon, és ne kacsintgasson kifelé.

Forrás: AFP

Sajk és Ronaldo majdnem öt évig voltak együtt, és a szakítás több gyanús jel után végül januárban vált véglegessé. Ronaldót a szakítás óta két tévériporterrel is összehozták, de mindketten tagadtak, a mexikói a Vanessa Huppenkothen azt állítja, sosem találkozott a focistával, a spanyol Lucia Villalon pedig azt mondta, szigorúan csak munkakapcsolat volt köztük, amikor a Real Madrid csatornájánál dolgozott.