Vágólapra másolva!
A Paks leigazolta a csatár Bajner Bálintot, aki korábban nem volt túl jó véleménnyel a magyar labdarúgásról.

"Habár az NB I-ből nagy csapatok kerestek meg, tartom magam a véleményemhez, a közeg miatt nem szeretnék itthon focizni" - nyilatkozta Bajner Bálint még a nyáron.

A 24 éves csatár eddigi pályafutása során két magyar klubban játszott, a Sopronban és a Honvédban, de ez is elég volt ahhoz, hogy lesújtó véleménye legyen a hazai állapotokról.

Szeretne még visszatérni külföldre

Ezek után meglepő fordulat, hogy Bajner most úgy döntött, Pakson folytatja a pályafutását. "Nagyon jó és összetartó a társaság, és ebből adódóan úgy gondolom, hogy egyáltalán nem lesz gond a beilleszkedésemmel. A szerződésem pedig hosszútávra szól, ami hozzájárul ahhoz, hogy nyugodt legyen a hátterem, így maximális koncentrációval végezhetem a munkám" - nyilatkozta a paksi csapat honlapján.

Pakson azt szeretnék, ha minél több gól után ünnepelhetne így a csatár Forrás: Ritchie Sumpter @ Jms Photograph

Bajner azt mondta, szeretne meghatározó játékossá válni a Paksban, és olyan teljesítményt nyújtani, amivel felhívja magára a figyelmet előbb az NB I-ben, és később szeretne ismét külföldön játszani. Bajner az elmúlt években megfordult a német Borussia Dortmund második csapatánál, majd az angol Ipswichnél és Notts Countynál is, utóbbi aztán nem hosszabbított vele szerződést a nyáron, ezért kellett csapat után néznie.

No Bajner, no party

A csatárra így is biztos emlékezni fognak az angol klubnál, mivel érkezése után a magyar szurkolók elárasztották a csapat Facebook-oldalát. A nyilatkozatai miatt a Trollfoci egyik kedvencének számító csatárral kapcsolatban ezentúl a Paks-meccsek idején lesz tele az internet a No Bajner, No party" szlogennel.