A szakadék szélén táncol a brazil kapitány

Carlos Dunga, foci
UNITED STATES, Miami Gardens : MIAMI GARDENS, FL - SEPTEMBER 05: Carlos Dunga head coach of Brazil looks on during an International Soccer friendly against Colombia at Sun Life Stadium on September 5, 2014 in Miami Gardens, Florida. //AFP
Vágólapra másolva!
Brazil lapértesülések szerint szorul a hurok a nemzeti válogatott szövetségi kapitánya, Dunga körül. A brazilok elégedetlenek a csapat játékával, a novemberi, Argentína elleni meccsig kapott haladékot. 

A Lancanet a Brazil Labdarúgó Szövetség alelnökére hivatkozva azt írja, Dunga nem győzte meg a szövetség szakmai vezetőit, mert a válogatott csak a barátságos meccseken képes jól játszani, nyomás alatt, tétmeccsen nem tudja hozni magát.

A Copa América és az első két vb-selejtező csak felerősítette ezeket a hangokat, a chilei selejtezőt elbukó csapatot azért vették elő, mert a szünet után visszahúzódott saját térfelére, Venezuela ellen pedig hiába nyert a csapat, a szurkolók azt vetették Dunga szemére, hogy túlságosan ragaszkodik Oscarhoz (a Chelsea támadóját a 65. percben lecserélte Dunga).

Dunga Forrás: AFP/ Getty Images/Mike Ehrmann

A hírek szerint Dungának a novemberi, Buenos Aires-i selejtezőig van ideje összekapni a csapatot, ha ott vereséget szenved a csapat, és rosszul teljesít, Dungának a rákövetkező, Peru elleni mérkőzés lesz a búcsúmeccse.