Vágólapra másolva!
A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy szerződést hosszabbított a csapat vezetőedzőjével, Massimiliano Allegrivel, aki három éven belül kétszer vezette BL-döntőbe a csapatot.

A torinói klubnál érthető módon maximálisan elégedettek Allegri munkájával, hiszen 2017 tavaszán sorozatban hatodik olasz bajnoki címét nyerte a Juve (a harmadikat Allegrivel), Olasz Kupa-győztes lett, a Bajnokok Ligájában pedig a döntőbe jutott, amelyben 4-1-re kikapott a Real Madridtól.

Az előzetes hírek arról szóltak, hogy Allegri egy évvel, 2019-ig hosszabbítja meg szerződését, végül ennél is több bizalmat kapott és

2020-ig írt alá.

A Juventus a 49 éves vezetőedzővel szeretné folytatni olaszországi uralkodását és megerősíteni pozícióját a nemzetközi klubfutball elitjében.

„A Juventus és Allegri kéz a kézben írt történelmet, az előttünk álló fontos lépéseket is közösen szeretnénk megtenni" – olvasható a klub hivatalos közleményében.

Közben kikerültek az első képek a Juventus 2017-2018-as szezonra készült hazai mezéről, amelyen már a klub új, drasztikusan megváltozott logója látható.