Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság, azaz az MLS magyar idő szerint hétfő hajnali mérkőzésén a Stieber Zoltánt foglalkoztató DC United 1-0-s vereséget szenvedett.

A keleti csoport utolsó helyén tanyázó DC United továbbra is rettenetes formában van, utolsó nyolc találkozóján mindössze egy árva pontot szerzett. Ezúttal hazai pályán kaptak ki a Real Salt Lake-től. A múlt héten Washingtonba szerződő Stieber Zoltán egyelőre nem lépett pályára a fővárosiaknál.

A találkozót eldöntő gól:

A forduló így nem a magyar focistákat foglalkoztató csapatok bravúrjától lesz hangos: a Sallói Dánielt végig a soraiban tudó Sporting Kansas City kezdte a sort, amelyik 1-0-ra kikapott a Seattle Sounders otthonában. Majd jött a Nikolics Namenjával felálló Chicago Fire, amelyik 1-0-s vezetés után kapott hármat a Colombus Crewtól.

A mérlegen egyedül az immár Németh Krisztián foglalkoztató New England Revolution tudott valamit javítani: a bostoniak 1-0-ra legyőzték a Montreal Impact csapatát, egyelőre a magyar támadó segítsége nélkül.

Nem állnak jól csapataink: