Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban jeleztük, a 21-szeres magyar válogatott labdarúgó, Stieber Zoltán Washingtonba, az észak-amerikai profiligában szereplő D.C. United labdarúgócsapatához szerződött. A Németországból érkező támadó a közösségi oldalán mondott búcsút második otthonának, és jelezte: készen áll az új kihívásokra.

„A mai egy nagyon különleges nap a karrieremben:

leszerződtem az amerikai ligában szereplő DC Uniteddel. Büszke vagyok, emellett szerencsésnek érzem magam, hogy a csapatukat segíthetem, a jövőben velük küzdhetek a kitűzött célok elérésében. Remélhetőleg sok örömteli pillanatot szerzünk majd a szurkolóknak!

Stieber Zoltán készen áll az új kihívásra Forrás: dcunited.com

Nagyon örülök ennek a lépésnek a karrieremben, ugyanakkor nagyon hálás vagyok az Európában, különösen a Németországban eltöltött évekért, ami az idők során a második otthonommá vált.

Itt az idő, hogy búcsút intsek Európának és Hello DC, izgatottan várom, hogy megismerjelek!

Hajrá DC United!

A 28 éves Stieber 2009 óta Németországban futballozott. Sajtóhírek szerint a D.C. United több mint egymillió dollárt fizetett a másodosztályú Kaiserslautern együttesének, Stieber pedig a klub legjobban fizetett játékosa lett: idényenként szintén több mint egymillió dollárt keres majd.

A washingtoni klub az alábbi videóval mutatta be a szurkolóknak a magyar válogatott középpályást.