Elképesztő, milyen gólt bénáztak össze Korhut csapattársai

Horizontal
Steaua Bucharest's Brazilian defender Junior Morais (R) vies with Hapoel Beer Sheva's forward from Israel Ben Sahar during the UEFA Europa League group G football match Steaua Bucharest FCSB v Hapoel Beer-Sheva FC in Bucharest, Romania on November 2, 2017. / AFP PHOTO / DANIEL MIHAILESCU
Vágólapra másolva!
Korhut Mihály csapata, az izraeli Hapoel Beer Sheva 1-1-es döntetlent játszott Bukarestben az FCSB vendégeként az Európa Liga csoportkörének 4. fordulójában. Nyerhettek is volna, ha nem kapnak egy szilveszteri összefoglalókba illő gólt. 

A Korhut Mihállyal a kezdőjében felálló izraeli csapat a 31. percben került hátrányba a román fővárosban, amikor Budescu labdájára Florian Coman lépett ki. Ami még önmagában nem lett volna baj, csakhogy a vendégek védelme totálisan csődöt mondott: Miguel Vítor, Elhamed és Taha is egymásra várt, illetve Goresh kapus sem tudta, hogy menjen vagy ne menjen, aminek az lett a vége, hogy Coman nevető ötödikként köszönte szépen és megszerezte a vezetést.

A négy bűnös közül a portugál védő, Miguel Vítor annyival kiköszörülte a csorbát, hogy hét perccel a kapott gól után gólpasszt adott Ben Saharnak, amivel kialakult az 1-1-es végeredmény.