Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elképesztő, milyen gólt bénáztak össze Korhut csapattársai

Horizontal
Steaua Bucharest's Brazilian defender Junior Morais (R) vies with Hapoel Beer Sheva's forward from Israel Ben Sahar during the UEFA Europa League group G football match Steaua Bucharest FCSB v Hapoel Beer-Sheva FC in Bucharest, Romania on November 2, 2017. / AFP PHOTO / DANIEL MIHAILESCU
Vágólapra másolva!
Korhut Mihály csapata, az izraeli Hapoel Beer Sheva 1-1-es döntetlent játszott Bukarestben az FCSB vendégeként az Európa Liga csoportkörének 4. fordulójában. Nyerhettek is volna, ha nem kapnak egy szilveszteri összefoglalókba illő gólt. 

A Korhut Mihállyal a kezdőjében felálló izraeli csapat a 31. percben került hátrányba a román fővárosban, amikor Budescu labdájára Florian Coman lépett ki. Ami még önmagában nem lett volna baj, csakhogy a vendégek védelme totálisan csődöt mondott: Miguel Vítor, Elhamed és Taha is egymásra várt, illetve Goresh kapus sem tudta, hogy menjen vagy ne menjen, aminek az lett a vége, hogy Coman nevető ötödikként köszönte szépen és megszerezte a vezetést.

A négy bűnös közül a portugál védő, Miguel Vítor annyival kiköszörülte a csorbát, hogy hét perccel a kapott gól után gólpasszt adott Ben Saharnak, amivel kialakult az 1-1-es végeredmény.

Mindent egy helyen az Eb-ről