Jól sikerült Neymar műtétje

Neymar
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar during the French League Cup football semi-final match between Rennes and Paris Saint-Germain at the Roazhon Park stadium in Rennes on January 30, 2018. / AFP PHOTO / LOIC VENANCE
Vágólapra másolva!
Neymar törött lábközépcsontját kellett megműteni. A Paris Saint-Germain közleménye szerint a Brazíliában történt beavatkozás jól sikerült.

Neymar múlt hétvégén, a Marseille elleni bajnokin szenvedett sérülést. A 3-0-ra megnyert meccsen kifordult a bokája, és eltört az egyik lábközépcsontja.

Neymar egy darabig nem léphet pályára Forrás: AFP/Loic Venance

A 26 éves játékos esetében először nem merült fel a műtét szükségessége, de három nappal a sérülés után a PSG szerint sem maradt más választásuk. Ezzel egyetértett a brazil focicsapat orvosa, Rodrigo Lasmar is, akinek a segédletével Belo Horizontéban műtötték meg Neymart.

Neymart műteni kell, hosszú kihagyás vár rá

Brazíliában fogják megműteni, fontos meccseket kell kihagynia.

Neymar természetesen nem lehet ott majd a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján, amit 3-1-es hátrányból vár a párizsi csapat. Lasmar szerint két és fél, három hónap múlva léphet majd újra pályára, így a világbajnokságon már számíthat rá a brazil válogatott.

A PSG Neymar nélkül nyert 2-0-ra szombaton a Troyes ellen.