Vágólapra másolva!
Lionel Messi sérülésének híre azonnal bejárta az internetet. Ahogy az ilyenkor lenni szokás, a szurkolók Twitteren keseregtek vagy kürtölték világgá véleményüket a szerencsétlen esetről. Van, aki humorral próbálja leleplezni szomorúságát, de olyan is, aki szerint igazi jó foci vár mindenkire a Ronaldo és Messi nélküli El Clásicón.

Kezdjük a szinte megkerülhetetlen szójátékkal. Messit sokan GOAT-nak nevezik, ami a Greatest Of All Time, azaz a minden idők legjobbjának rövidítése, egyébként pedig a kecske angol megfelelője. Vannak, akik nem is értik, hogy törhetett el Messi karja, ha a kecskének négy lába van.

Egy szurkoló tökéletes képpel illusztrálta a legtöbb Barca-drukkert, ő is így reagált.

Aki nem tudná, melyik az orsócsont (radius), annak itt van egy kis segítség.

Nem mindenki pánikol, egyesek szerint ez még jót is tehet majd az El Clásicónak.

Vannak, akik már az első pillanatban tudták, hogy nagy a baj, mondván, Messi sosem marad lenn ok nélkül, semmi fetrengés vagy hempergés. Ha nem kel fel, akkor annak csak súlyos sérülés lehet a magyarázata.

És egy igazi rajongó véleménye a végére, aki szerint Messin akkor látszott a leginkább, milyen kiváló vezető, amikor a sérülésére fittyet hányva, nagy fájdalmak közepette is szerette volna folytatni a játékot.