Vágólapra másolva!
A MOL Vidi fantasztikus teljesítménnyel 1-0-ra legyőzte a görög PAOK Szalonikit az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában, ezzel jelenleg továbbjutást érő helyen áll. Érthető, hogy az érintettek már-már eufórikus állapotban nyilatkoztak a mérkőzés után.

A MOL Vidi és a magyar bajnok védője, Fiola Attila rögtön a lefújás után értékelt a Sport TV-nek:

Paulo Vinícius a remek védőmunka mellett egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez:
„Megérdemeltük a győzelmet, a BATE ellen hiába küzdöttünk, ezért most szerettük volna kiszolgálni a nézőket. Nem jellemző egy középhátvédre, hogy gólpasszt ad, de ez mutatja, hogy ilyen jó nálunk a csapatmunka. Mindenki kitette a lelkét a pályára, a mester pedig remekül felkészített minket, tudtuk, hogy az ellentámadásokból meglesznek a lehetőségeink.

Nagyot javultak az esélyeink, hogy két győzelmet arattunk egy közvetlen rivális ellen, most ennek örülünk, aztán foglalkozunk a továbbiakkal.”

A győztes gól szerzője, Georgi Milanov hihetetlenül boldog volt a mérkőzés után:
„Köszönöm az elképesztő támogatást, amit kaptunk este. Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, de az első és a második félidőt is okosan játszottuk le. Kihasználtuk a helyzetünket, és nagyon boldog vagyok, hogy ez nekem sikerült. A második félidő elején kaptam egy rúgást, azért kellett lecserélni, de inkább játsszon helyettem egy 100%-os játékos, én így is kimondhatatlanul boldog vagyok. Van még két meccsünk, egy a BATE ellen, ami döntővel ér fel.”

A Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics szerint bebizonyosodott, hogy a görögországi győzelem sem volt véletlen:
„Taktikailag tökéletesen játszottunk, a játékosok megérdemlik a gratulációt. Nem is emlékszem komolyabb PAOK-helyzetre. A végén volt egy kis kavarodás a tizenhatosunk környékén, de azt sem nevezném annak. Nagyon büszke vagyok a csapatra, továbbra is versenyben vagyunk Európában. Második helyen állunk, de még nem jutottunk tovább.

– értékelt a szerb szakember a Sport TV-nek.