Vágólapra másolva!
Fiola Attila és Sallai Roland is izomsérülés miatt nem játszhat a magyar labdarúgó-válogatott soron következő két Nemzetek Ligája találkozóján.

Az már korábban kiderült, hogy a 21 éves támadó - aki csapata, a Freiburg szombati bajnoki mérkőzésén a szünet után beállva gólt szerzett - nem szerepelhet a nemzeti csapatban. Egyelőre nem tudni, sérülése mennyire súlyos, az ugyanakkor biztos, hogy Sallai lemarad a magyar válogatott csütörtöki, észtekkel szembeni, valamint a vasárnapi, finnek elleni NL-mérkőzéséről.

Sallai augusztusban szerződött Németországba, ahol második gólját szerezte a Freiburgban.

A futballista ősszel alapembere lett a magyar válogatottnak: Marco Rossi szövetségi kapitány mind a négy korábbi NL-meccsen a kezdőcsapatba jelölte őt, a görög ellen gólt is szerzett.

Vasárnap Fiola Attila, a MOL Vidi FC mezőkövesdi mérkőzését követően jelezte a szakmai stáb számára, hogy combizomprobléma miatt nem tud csatlakozni a kerethez a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó két találkozójára.

Fiola Attila lemarad a válogatott meccsekről Fotó: Polyák Attila - Origo

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint az olasz szakvezető egyelőre nem tervezi, hogy helyükre más játékost hívjon a keretbe.