Kiadós anyázással kezdte az évet Franck Ribéry

Ribery
Franck RIBERY (Bayern Munich), gesture, disappointment, frustrated, disappointed, frustratedriert, dejected ,, Action, single image, single cut motive, half figure, half figure. FC Bayern Munich (M) - AEK Athens FC (Athens) 2-0, Football Champions League, Group E, on 07/11/2018. ALLIANZAREN A. DFL REGULATION PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPH AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI VIDEO. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Franck Ribéry az új évet Dubaiban nyitotta, ahol a török Nuszr-et, azaz a Salt Bae néven elhíresült séf éttermében vacsorázott, méghozzá egy aranyszínű stake-et. A rajongói közül sokaknak nem tetszett a fényűzés, a Bayern München focistája cserébe mindenkit elküldött a sunyiba.

Megannyi sztárhoz hasonlóan Ribéry is betért a csodaétterembe, ahol aranystake-et rendelt, ami több százezer forintnyi összegbe kerül, ezt pedig dokumentálta is az instagramon, ahogy azt kell.

Több követője is gúnyosan megjegyezte, jobb helye is lehetne annak a pénznek, amit egyetlen vacsorára költött el.

Ribéry egy másik fórumon, a twitteren kelt ki magából.

„Kezdjük 2019-et azzal, hogy pontot teszünk pár dolog végére. Üzenem az irigyeknek, akik csak azért születtek meg, mert kilyukadt a gumi, b...átok meg az anyátok, a nagymamátokat, sőt, a teljes családfátokat! Semmivel nem tartozom nektek. A sikereimet istennek, magamnak, és az engem körülvevő embereknek köszönhetem, akik hisznek bennem" – üzent Ribéry.